Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo GT 3.2i 24v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз все пак не съм убеден, че тази кола е подходяща за основна и единствена
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Аз все пак не съм убеден, че тази кола е подходяща за основна и единствена
      И аз, дори и заради това, че ще привикнеш с гласчето и конюшната и, и в един момент няма да ти правят силно впечатление.
      Най-добре е да си имаш една ежедневка и после като се качваш в тази да усещаш ярката разлика.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Абсурден избор за ежедневно градско шофиране.
        Не знам кое му е толкова абсурдното, тази кола на газ ще гори малко повече от моята, много по абсурдно ми се струва примерно да караш 145 1,4TS на бензин щото на пари е същото
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Бе не, че разибрам много, ма тея коли се и трошат понякога, май, така поне съм чувал....пък някакси да правиш 1.4ТС ебемтуално е по-евтино от 3.2.....мен така ми се струва....
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

На СХ-са никога няма да му сложа газ, а на градско гори между 14 и 20 в зависимост от десния крак и този разход не ме притеснява. Защо и колегата да не е като мен?

Кой от тези, които имат толкова пари за гориво ще си купи кола за 13 000
            Интересното е дали това ще му е първа алфа или пък първа кола
            Аз!
            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Айде отнасяйте я, че много ме изкушава
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Кой от тези, които имат толкова пари за гориво ще си купи кола за 13 000
                Интересното е дали това ще му е първа алфа или пък първа кола
                Много плоска гледна точка сам знаеш че тази кола ако няма ядове е + мин 2500лв за сервизиране + данък + каско + регистаций. И Пак повтарям не е за всеки!!! Дали е 1-ва или 5-та кола няма значение
                Ето така ще ти го кажа с пример...като предварително се извинявам, че намесвам друг модел. ГТВ- с цена 2к след сервизиране вече е на 3к като цена с нови комплект гуми е на 3600лв + някой подмени по окачването започва да струва на собствекика си 4к + отделно всички данъци застраховки и т.н. Та сега кажи струва ли 2к или струва 4к+ Минимум.
                И в крайна сметка излиза че ако си дрисък с 5 лв в джоба дори едно ГТВ за 2к ти е скъпо щото реално излиза 2-но! Цените които съм опоменал са примерни да не се захване някой буквоед
                3.2 то е страхотен мотор и винаги ще има пазар за него независимо дали сме 2012 или 2020! Покупката на рядък модел много радва душата, нещо което мисля, че дори няма как да разбереш с оглед изказванията си.

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Бе не, че разибрам много, ма тея коли се и трошат понякога, май, така поне съм чувал...
                  Неправилно си чул. Само дизелите и то 20-винтиловите се трошат...

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
                    На СХ-са никога няма да му сложа газ, а на градско гори между 14 и 20 в зависимост от десния крак и този разход не ме притеснява. Защо и колегата да не е като мен?

Аз!
                    Колега, говориш за 50лв/100км, ясно е че ако я ползваш тази кола постоянно няма как да стане. Сега ако я палиш от заплата на заплата е друго. Момчето още в първия си пост пита за газ, интересно как не го прочете!? Колата си е 6-ца от тотото, ако няма някой скрит дефект.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение

Аз!
                      Ти ситроена ли намеси?

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Не знам кое му е толкова абсурдното, тази кола на газ ще гори малко повече от моята, много по абсурдно ми се струва примерно да караш 145 1,4TS на бензин щото на пари е същото
                      На мен ми се струва, че да караш на газ тази алфа е адска тъпотия.
                      Недорасъл но запасЪл
                      К.М.

Comment

На мен ми се струва, че да караш на газ тази алфа е адска тъпотия.
                        Недорасъл но запасЪл
                        Аз пък си помислих, че си вникнал в смисъла на определението "милионерски синдром" !

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Аз пък си помислих, че си вникнал в смисъла на определението "милионерски синдром" !
                          В нищо не е вникнал суската още разсъждава като малък Все едно ако имаш много пари задължително трябва да ги хвърляш през терасата, то е същото
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            В нищо не е вникнал суската още разсъждава като малък Все едно ако имаш много пари задължително трябва да ги хвърляш през терасата, то е същото
                            Те в столицата са "бар0вченца", срам ги е да карат, само си готвят на газ.
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 23:29.

Comment

Те в столицата са "бар0вченца", срам ги е да карат, само си готвят на газ.
                              Не знам за нас, но Вие скоро ще карате на йодни пари, ще са Ви безплатни.
                              Прав си, няма никакво значение с газ или бензин.
                              Тук попресилих малко нещата.
                              К.М.

Comment

Можем да поспорим... !!!

Първо е хубаво да определим критерия за ниски и високи доходи.
                                После можем да навлезем в полемиката на "милионерския синдром" , така да го нарека.
                                И много по-добър избор, отколкото да плащаш лизинг на Тойота или ФВ, които иначе горят 9-10 градско.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X